Divlji kesten cvijet

Sastav: 100% cvijet divljeg kestena

 

Cvijet divljeg kestena kao i njegov plod u znaku je zaštite vena i cirkulacije. Cvijet sadrži bioaktivne tvari koje djeluju protuupalno, analgetski, antireumatski, štite stanice od oksidativnog šoka, čisti limfe. Čaj od cvijeta divlje kestena povećava elastičnost i propusnost kaplara i omogućava ponovnu apsorpciju viška tekućine natrag u krvožilni sustav, jača krvne žile, štiti od UV zračenja. Tradicionalno se koristi kod problema s varikoznim venama, kod upala vena, otečenih i bolnih nogu, kod problema s hemeroidima, a pomaže i kod kašlja, upale grla i bronhitisa, kod reumatskih bolova. Koristi se i kao oblog za otečene noge, a učinkovit je i kod problema s podočnjacima.

Način pripreme čaja: oko 1 g cvijeta (1 ravna jušna žlica) preliti s 250 ml kipuće vode, ostavit poklopljeno 5-10 minuta. Piti toplo 2-3 puta dnevno

Za bolji i brži učinak kod problema s cirkulacijom te upaljenih i varikoznih vena preporuča se mješavina cvijeta divljeg kestena s kokotcem, ovršcima gloga i listom vinove loze.

Zemlja porijekla: Poljska

3,50 24,50 

Poštovani, ako želite saznati više o pojedinom proizvodu, molimo kontaktirajte nas putem obrasca u nastavku.

BRZA DOSTAVA

Dostava kurirskom službom kroz 1-2 dana

SIGURNO

Vaša pošiljka kao i privatni podaci s nama su potpuno sigurni.

TELEFON

+385 99 5463 173

E-MAIL

zadruga.zbilja@gmail.com